keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

THROWBACK: KAHDEKSAS RASKAUSVIIKKO

24.2.-1.3.2016 
Kahdeksas raskausviikko käynnistyy hyvin liikunnallisissa merkeissä; keskiviikkona meillä on sulkapallovuoro ja torstai on ensimmäinen tuplajumppatorstai. Jälkimmäinen tulee siitä, että meidän korkeakoululiikunnan uudessa liikuntakalenterissa on torstaisin samassa paikassa peräkkäin kaksi jumppaa, joilla mun oli tarkoitus vetää itseni kesäksi todella tikkiin kuntoon. Kesäkunto on nyt kuitenkin määritelty uudelleen, mutta osallistun tyytyväisenä kevyeen versioon vaihtuvista jumpista; tänä torstaina siis core plus venyttely ja syvävenyttely. Ahkerasta liikkumisesta huolimatta paino jatkaa nousuaan.
Perjantaina pikkuveljeni saapuu meille viikonlopuksi kylään. Tuleva eno on lähtenyt matkaan lähes suoraan yövuorosta, minkä lisäksi hänen viikkoonsa on mahtunut muitakin yöllisiä rientoja. Väsymyksestä johtuen hän ei ensin tahdo sisäistää koko raskausuutista. Hyvin nukutun yön aikana tapahtuu ilmeisesti jonkinlaista prosessointia, sillä seuraavana päivänä pikkuveli kertoo minulle, miten hienoa onkaan, että meille tulee vauva.

Vietetään rauhallista eloa koko viikonloppu. Mulle käy oikein hyvin se, että edeltävän viikon riennoista väsynyt pikkuveli haluaa ottaa iisisti ja käydä ajoissa nukkumaan. Käydään Roihussa pizzalla, ja vapaata pöytää odotellessa Playssa yksillä. Pelataan hämmentävää pöytäcurlingia, joka osoittautuu yllättävän hauskaksi. Päivitän instaan kuvan alkoholittomasta siiderilasista ihan muina huijareina. Roihussa kokeilen jostain päättömästä mielihalusta ottaa samaan pizzaan pestoa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja mozzarellaa. Aika öljyinen lopputulema, mistä seurasi kova jano ja melkoinen turvotus. Ei jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti