tiistai 19. maaliskuuta 2019

8 ASIAA, JOITA TOIVON TÄLTÄ VIIKOLTA

Toivon, että Jooa paranisi vihdoin ja päästäisiin normaalin arjen pariin. Erityisesti alan hieman pelokkaastikin jo toivoa, että tämän sairastelun takaa ei löydy mitään vakavampaa.

Toivon, että korkeakouluharjoitteluuni liittyvät koulutuspäivät menevät hyvin. Harmillisesti jouduin jäämään pojan kanssa kotiin juuri ennen näitä enkä päässyt siis osallistumaan viime hetken valmisteluihin. 

Koulutuspäiviin liittyen toivon myös, että oma osuuteni menee hyvin. En erityisemmin pidä esiintymisestä. Pitääkö kukaan? En muista kuulleeni kenenkään kertovan erityisesti nauttivansa esiintymisestä. Toivon siis, että vaikutan asiantuntevalta ja vakuuttavalta enkä kompuroi sanoissani tai muutenkaan.
Toivon, että päästään leikkimään litsis lätsis leikkejä vesilätäköissä Jooan kanssa. Tämäkin edellyttäisi sitä, että poika tervehtyy. 

Toivon, että perjantaina koittava neuvola menee hyvin. Silloin on viikkoja jo 23+6! Tätä aikaa on siirretty jo kahdesti, ja nytkin vastassa tulee olemaan sijainen. Toivottavasti tulemme juttuun ja ennen kaikkea toivottavasti vauvalla on kaikki edelleen hyvin.
Toivon, että mikään ei saa perumaan viikonlopulle sovittua sukulaisperheen vierailua. Odotetaan meidän kummityttöjä vanhempineen ja koirineen kylään. 

Tämä menee ehkä vähän jo ensi viikon toiveeksi, mutta toivon joka tapauksessa, että ei myöskään saada tämän vierailun seurauksena yhtäkään uutta tautia. Tämä ei ole laisinkaan itsestään selvää, kun päiväkoti- ja kouluikäiset serkukset viettävät aikaa yhdessä.

Toivon, että viikon muut ruoat onnistuvat paremmin, kuin tämä kuvassa esiintyvä kasvismoussaka. Uuniin mennessä se oli hyvin kuvauksellinen, mutta valmiina harmillisen vetinen. Maukasta onneksi kuitenkin, mutta olisihan se kiva olla tyytyväinen lopputulokseen hellan ääressä ahertamisen päätteeksi pöytään istuessa.

Mitä sä toivot tältä viikolta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti