maanantai 25. syyskuuta 2017

JOOAN PRE-BIRTHDAY PARTY 10.09.2017

Viikkoa ennen Jooan varsinaista syntymäpäivää kutsuttiin meidän Joensuun ystävät koolle pienien ennakkojuhlien merkeissä. Hetken aikaa näytti siltä, että ei millään löydetä sopivaa päivää, kun kaikilla tuntui olevan niin paljon menoja. Pysyttiin lopulta alkuperäisessä suunnitelmassa, ja saatiinkin lopulta oikein mukava joukko ystäviä kokoon pientä poikaa juhlistamaan.


Mä edelleen aina yllätyn, kun näen kuinka ihanasti meidän ystävät Jooan kanssa ovat. Monesti kuulee puhuttavan siitä, kuinka ystävät kaikkoaa tai ei ainakaan huomioi lasta mitenkään. Meidän ystävät ovat kuitenkin alusta saakka huomioineet Jooan aivan tasavertaisena ihmisenä. Jooalla riittää leikittäjiä ja hänen höpötyksiään ja touhotustaan kommentoidaan kovasti ja seurataan tarkkaavaisesti. Ollaan tässä todella onnekkaita ja siitä hyvin kiitollisia.
Tarjoiltaviksi valittiin tälläkin kertaa jo aiemmin menestystä niittäneitä "Bic Mac leipiä" eli kalkkunakolmioleipiä, joiden reseptin jaoin aiemmin täällä. Makeaksi tarjottavaksi kokeiltiin ensimmäistä kertaa dumle(mokka)paloja, joista tosin jätin kahvin pois. Näistä tuli herkullisia, joskin resepti vaatii mielestäni hieman tuunaamista. Kakku skipattiin tällä kertaa, koska ajateltiin, että sille ei riitä syöjiä. 
Lahjojakin meidän pieni juhlamies sai. Oltiin aivan ällistyneitä siitä, että eräs ystäväpariskuntamme oli omin kätösin ommellut Jooalle aivan ihastuttavan torkkupeiton. Ihanan peiton lisäksi Jooa sai Brion kilpurin ja essun Finlaysonin ihanalla norsukuosilla. Etenkin tää essu on jotain niin tarpeellista, mitä en osannut itse edes ajatella. Meillä oli juuri edellisenä perjantaina alkanut värikylpy, mikä näkyi vaatteissa vielä pesun jälkeenkin. Värikylvyssä ollaan jatkossa vaippasiltaan, mutta kotiaskarteluissa ja myöhemmin leivonnassa essu on aivan loistava. Tässä onkin oiva lahjavinkki yksivuotiaalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti