keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

THROWBACK: 13. RASKAUSVIIKKO

30.3.-5.4.2016
13. raskausviikon alkaessa olen edelleen kipeänä, joten lomailu jatkuu vielä pääsiäispyhien loputtuakin. Saan suostuteltua Henen söpöstelykuviin, joilla julistetaan raskausuutinen somessa aprillipäivänä. Voi kyllä, mulla oli pokkaa. Olin näiden kuvien ottamishetkellä to-del-la väsynyt. Olin itseasiassa ehtinyt jo vaihtaa vaatteetkin verkkareihin ennen kuin muistin koko kuvan. Onneksi nämä tuli kuitenkin otettua, sillä aikamoinen onnihan näistä paistaa läpi meistä tulevista vanhemmista.
Vähän tietysti kuumottaa paljastaa salaisuus kaikille jo ennen ensimmäistä virallista ultraa. Neuvolassa on kuitenkin ultrattu jo kahdesti, joten uskallan ottaa riskin. En vain malta olla käyttämättä luultavasti vain kerran elämässä vastaantulevaa mahdollisuutta testata ystävien huumoria. Yllättävän vähän uutinen sai kommentteja. Läheisimmille uutinen oli luonnollisesti kerrottu jo aiemmin henkilökohtaisesti, ja spekuloijat pysyivät hiljaisina - heistä kuuli vasta, kun pila oli paljastunut todeksi.
Veera sai pääsiäisenä mummilta uuden pedin, jonka Niki luonnollisesti omi. Kaikesta päätellen Niki omi samalla viikolla myös yhden mun kynttilöistäni. Näistä lukuisista koirakuvista huomaa sen, että kotona tuli makoiltua ehkä hetki liikaa tällä viikolla.
Raskausviikon edetessä olo alkaa kohentua sopivasti viikonloppuna. Vietetään treffi-iltaa dinerin avajaisissa. Tämän paikan omistaja on myynyt monet kesät grilliruokaa torilla, ja valmistaa kuulemma vaatimattomasti parhaat burgerit. Niitä en omien ruokarajoitteideni vuoksi pääse vieläkään maistamaan, mutta onneksi listalta löytyy annos wingsejä, eikä kana ällötä mua juuri tänä iltana. Harmikseni annoksen myyjä ei osaa kertoa tarkemmin sinihomejuustodipistä, joten joudun karsimaan sen lautaseltani.
Viikonlopun jälkeen olo on jo niin bueno, että pääsen aloittamaan uuden viikon vahvasti treenien parissa. Sairastelun aikana kerättyjä kaloreita palaa heti alkuviikosta bodyfitin, tehocircuitin ja sulkapallon parissa.
Kirpparilta löytyy maailman suloisin pieni potkupuku, johon liittyy oma inside-vitsi. Raskausviikon loppua kohden jännitys pian koittavaa nt-ultraa kohtaan kasvaa. Asiaa ei auta ollenkaan se, että meidän odotusryhmään suorastaan tulvii huonoja uutisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti