lauantai 10. marraskuuta 2018

HELPOT JA NOPEAT ISÄNPÄIVÄKORTIT

Huomenna juhlitaan isänpäivää. Meidän viikko on ollut kaikenlaista kiirettä ja hulinaa täynnä, eikä valitettavasti ehditä huomennakaan täysin rauhoittua isää juhlimaan. Askarreltiin Jooan kanssa kuitenkin joka vuotiseen tapaan kortit isille, papalle ja ukille. Tänä vuonna löysin sattumalta Pinterestistä heti helpon, nopean ja meille sopivan kortti-idean, jonka haluan jakaa tännekin.
Mä tykkään käyttää lapsen käden- tai jalanjälkiä kaikissa isän- ja äitienpäiväkorteissa. Maalailtiin Jooan kanssa vesiväreillä yksi ilta ennen suihkuun menoa, ja painettiin samalla sormivärillä jalanjälkiä paperille. Pro tip on tosiaan pitää askarteluhetki kylpyhuoneessa, niin sotku on helpompi hallita ja siivota - ja lapsi on kuitenkin pesun tarpeessa maalauksen jälkeen! Painetaan jälkiä aina niin monta, kuin taapero vain jaksaa. Korttien lisäksi säästän näitä vauvakirjan väliin. Tällä kertaa kävi sillä tavalla hassu tuuri, että parhaiten onnistuivat nämä ns. väärän jalan jäljet. Tunnustan kyllä, että en tullut tätä traktorin kulkusuuntaan ajatelleeksi laisinkaan maalailun aikana. No, kaksi meidän kolmesta traktorista kulkee nyt kuvassa näkyvästi vastakkaiseen suuntaa, kuin mihin kortti aukeaa. En usko, että ketään haittaa. Isomman lapsen kanssa jäljen voi painaa jo suoraan korttiin. Taaperon kanssa onnistumisprosentti on kuitenkin sen verran pieni, että en lähtenyt kokeilemaan. 

Mielelläni kuulisin, millaisia askarteluja olette keksineet lapsen käden tai jalanjäljistä?
Me on tehty pöllö, kukka, sydän ja supermies. Jännityksellä odotan joka vuosi, joko ideat loppuu ja täytyy alkaa kierrättää vanhoja.

Ihanaa isänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti